Boekenvrienden

Draag je het bibliotheekwerk in de gemeente Voorst en het bijbehorende culturele werk een warm hart toe? Word dan donateur van de stichting Boekenvrienden.

Deze stichting stelt zich ten doel het in financiële zin ondersteunen van het bibliotheekwerk in de gemeente. Donateurs genieten voordelen zoals gratis toegang op de door de stichting georganiseerde manifestaties en lezingen en eerste keus op de jaarlijkse boekenmarkt.

Praktische informatie
De stichting Boekenvrienden stelt zich ten doel het in daadwerkelijke en financiële zin ondersteunen van het bibliotheekwerk in de gemeente Voorst. Als donateur betaalt u een minimale jaarlijkse bijdrage van €10,- De voordelen van een donateurschap zijn o.a. gratis toegang op de door de stichting georganiseerde manifestaties en lezingen; eerste keuze op de jaarlijkse boekenmarkt. Alle activiteiten vinden plaats in samenwerking met de Voorster openbare bibliotheken. Het hele programma vind je in onze agenda.

Meer informatie over de Boekenvrienden kun je verkrijgen via boekenvrienden@gmail.com. Aanmelden als donateur kan via onderstaande knop.

Ik word donateur

Programma Boekenvrienden

Naar de agenda