Budgetabonnement

Keuze abonnement

Bij je eigen Bibliotheek kun je boeken en tijdschriften lenen. Wist je dat er bij de Bibliotheek regelmatig workshops, lezingen en cursussen zijn? Bekijk de activiteitenagenda eens voor het verrassende aanbod. Ga jij graag naar de bieb om te studeren of om te werken? Ook dat kan! Je bent van harte welkom. BIJ de bieb is van alles te doen!


  • Toegang tot de enorme collectie

    Leen boeken, tijdschriften en meer. Naar de catalogus

  • Doe mee aan onze activiteiten

    Lezingen, cursussen, voorstellingen: er is in de Bibliotheek van alles te doen. Kijk in de agenda

  •    

Wat houdt het budgetabonnement in?

Kosten, looptijd en voorwaarden

Het budgetabonnement is alleen voor jongeren van 18 t/m 29 jaar. Het is een gratis abonnement. 

Een abonnement opzeggen kan tot 4 weken voor de vervaldatum. Ben je langer dan 1 jaar lid, dan kun je het abonnement op ieder moment stopzetten.  Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. 

Per geleend item wordt € 3,00 leengeld berekend. Dit kun je afrekenen bij de betaalautomaat of online.

Wat kan ik lenen?

Met het abonnement kun je 100 items tegelijk lenen, die je 4 weken mag houden. Toptitels mag je 1 week houden. Geleende materialen kun je 1 keer verlengen, tenzij ze gereserveerd zijn. Toptitels kunnen niet verlengd en gereserveerd worden.

Je kunt met je bibliotheekpas zonder aparte registratie lenen en inleveren bij alle Gelderse bibliotheken (behalve bij Bibliotheek Gelderland Zuid).

Het budgetabonnement is niet geldig voor de online Bibliotheek.

Inschrijven

Je kunt je online inschrijven of aan de balie in de Bibliotheek. Neem een geldig paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs mee, ook na online inschrijving als je je pas komt ophalen.