Ontdek de Mind Blowing! Leesclub in bieb Twello

Gepubliceerd op: 20 juni 2024 13:48

Wil jij op een eigentijdse manier met leeftijdsgenoten een leuk gesprek voeren over boeken? Dan moet je bij de Mind Blowing! Leesclub bij de bieb in Twello zijn. Marienke start hier een leesclub voor jeugd, jongeren en jongvolwassenen! Een leesclub?! Da’s toch supersaai!! Gelukkig niet bij de Mind Blowing! Leesclub.

Marienke vertelt
‘Ik woon alweer een tijdje in Twello. Daarvoor woonde ik in het Hoge Noorden van ons land. Bij de bibliotheek in de buurt was ik lid van een leesclub samen met andere jongeren. Gewoon af en toe bij elkaar komen en met elkaar bespraken we boeken. We hadden het dan over: Wat vond jij van het boek? Gaf het jou een glimlach op je gezicht? Was het een gave plottwist? En allemaal andere zaken die voorbijkomen... Zo’n club miste ik in Twello. Daarom stapte ik bij de bieb aan het Marktplein af op Marian en Krista met mijn idee om zo’n club ook in Twello te startten. Gelukkig waren beide dames zeer enthousiast over mijn plan. We spraken samen af en we besloten dat we er gewoon voor gaan. Na de zomervakantie gaat de Mind Blowing! Leesclub van start! Maar dat kan ik niet alleen! En daarom zoek ik nog enthousiaste mensen die het ook leuk vinden om het samen te hebben over boeken.’


Oproep aan leesfanaten en booktokkers
Ben jij iemand die het leuk vindt om over boeken te praten? Lijkt het jou interessant om te ontdekken of andere lezers dezelfde onderwerpen aanspreekt? Laat Marienke van de Mind Blowing! Leesclub weten dat je interesse hebt door een e-mailtje te sturen naar mind.blowing.leesclub@gmail.com dan ontvang je meer informatie en stemmen jullie samen af wat een geschikte avond is.

Goed om te weten dat er bij de bieb in Twello een folder ligt waarop meer informatie staat. Vraag er gerust naar!