BIJ de bieb

Heb je een vraag over BIJ de bieb? Vind hier je antwoord.


Waar komt 'BIJ de bieb' vandaan?

Onze officiële naam is Bibliotheek Berkel & IJssel. 'B' van Berkel en 'IJ' van IJssel maakt 'BIJ' en is zo de afkorting van beide rivieren en verwijst naar onze officiële naam. En dan 'de bieb' behoeft geen uitleg ;-). BIJ de bieb is duidelijk en lekker kort.


Waar en hoe moet ik nu inloggen?

App Iguana Bibliotheek

Omdat wij nu Bibliotheek Berkel & IJssel / BIJ de bieb heten, zul je een keer opnieuw moeten inloggen bij de Iguana-app. Lees hier verder als je problemen ondervindt met het gebruik van de Iguana-app.

Mijn Bibliotheek

Je kunt op onze website inloggen in Mijn Bibliotheek met je lidnummer en hetzelfde wachtwoord dat je gebruikte op de website van Bibliotheek Brummen|Voorst of Graafschap bibliotheken.


Hoeveel moet ik nu betalen?

Abonnementen

Het tarief voor een standaardabonnement voor volwassenen is € 60,00 per jaar / € 5,00 per maand. De contributie voor bestaande leden uit Brummen|Voorst gaat in twee jaar / stappen naar hetzelfde tarief. 

Reserveringen en aanvragen

Het reserveren van materialen uit de collecties van BIJ de bieb / Bibliotheek Noord-Veluwe / Bibliotheek Nijkerk / Provinciale achtergrondcollectie en Pluscollectie Bibliotheek Arnhem is gratis. Reserveren bij andere openbare bibliotheken in Nederland kost € 1,50. 

Bekijk hier het complete tarievenoverzicht


Waar kan ik nu lenen en inleveren?

BIJ de bieb heeft zeven vestigingen in: Brummen, Eerbeek, Gorssel, Lochem, Twello, Warnsveld en Zutphen. Bij al deze vestigingen kun jij terecht met je vragen en om media te lenen en terug te brengen. Je kunt ook gebruikmaken van de afhaalpunten en Buurtbiebs in de kleine kernen. Handig: wat je in de ene vestiging hebt geleend, kun je in een andere vestiging weer inleveren. 

Adressen en openingstijden van onze vestigingen


Geen antwoord op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op