Gratis computercursus voor beginners in Almen

Gepubliceerd op: 9 december 2022 12:01

Geld overmaken, belastingaangifte doen, solliciteren en zelfs nieuwe schoenen aanschaffen. Steeds meer zaken moet je via de computer en internet regelen. Het is fijn als jij weet dat werkt. Bij de gratis computercursus voor beginners leer je handiger te worden met de computer en internet. Is dit iets voor jou of iemand die je kent? Meld je aan voor deze cursus. Speciaal voor inwoners van Almen organiseren we deze in dorpshuis Ons Huis.

Klik & Tik

De computercursus Klik & Tik bestaat uit laagdrempelige lessen, waaraan je op elk moment kunnen beginnen om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen. De meeste mensen vinden het erg fijn dat je in je eigen tempo kunt werken. De cursus Klik & Tik bestaat uit verschillende onderdelen die je naar keuze volgt. Lees meer over de verschillende onderdelen op de website www.oefenen.nl.

Wanneer?
De cursus is wekelijks op donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur in Ons Huis aan Dorpsstraat 37 in Almen. Deskundige vrijwilligers zijn aanwezig om je te helpen als jij dat wilt. Bij voldoende aanmeldingen start de computercursus in januari 2023. Bij veel aanmeldingen noteren we jouw naam op onze wachtlijst. We houden je op de hoogte over de start.

Aanmelden
Wil je meedoen? Meld je dan bij ons aan. Bel naar telefoonnummer 0575-512926 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur) of stuur een mail aan info@bijdebieb.nl met daarin jouw naam en telefoonnummer.

Lees meer over Klik & Tik