Koken binnen je budget

Gepubliceerd op: 5 september 2023 16:00

Hoe krijg ik een gezonde en betaalbare maaltijd op tafel? Bij de cursus ‘Koken binnen je budget’ krijg je tips over voordelig koken met gezonde ingrediënten. Maar ook krijg je advies over hoe je zelf eenvoudig de hoeveelheden van het recept kunt aanpassen. Het is een laagdrempelige cursus onder begeleiding van een kookdocent. Gezond en betaalbaar koken staat centraal. Elke les wordt er gezamenlijk een gerecht gekookt en aan het einde van de les gezellig samen opgegeten.

Meer dan alleen koken!

Wat leer je tijdens deze cursus?
Je leert een gerecht te koken, hoeveelheden ingrediënten te berekenen en etiketten te lezen. Maar ook hoe je verstandig om kan gaan met geld en een huishoudbudget. Dit doe je niet alleen maar samen met de hele groep. Iedere kookles staat een andere (voordelige) groente centraal. Denk aan bloemkool, boontjes of pompoen. De gerechten passen in een gezonde leefstijl en bij een kleine portemonnee.

Praktische informatie

De cursus is gratis en bestaat uit acht lessen van ongeveer drie uur. De eerst kookles is op 18 september. Start is om 09.30 uur en afsluiting om 12.30 uur. De wekelijkse lessen zijn bij de Bibliotheek aan de Coldenhovenseweg 13 te Eerbeek.

Meer informatie en aanmelden

Stuur een e-mail naar Mariël Schotpoort of bel Mariël via 06-15208864.