Workshop creatief schrijven

Gepubliceerd op: 24 januari 2023 13:46

Een goed verhaal heeft een begin, een midden en een eind. Toch? Hoe pak je dat eigenlijk aan? Leer het bij de workshop 'Creatief schrijven' bij de Bibliotheek in Zutphen. In vier workshops leer je jouw verhaal tot leven brengen. Meld je aan via de agenda. Waar wacht je nog op?

Wat komt aan bod?

Met de workshop creatief schrijven werk je toe naar een goed verhaal met een begin, een midden en een eind compleet met spanningsopbouw. Ook als je geen moordverhaal schrijft, wil je de spanningsboog van je lezer strak houden. En elk verhaal heeft personages die zich ontwikkelen, ook als je niet fictief schrijft. Wie zijn je personages? Waar houden ze van, en wat zijn hun valkuilen? Misschien ben je zelf wel de hoofdpersoon in je levensverhaal. De workshop creatief schrijven biedt precies de stimulans die je nodig hebt om verder te komen met jouw verhaal.

Praktische informatie

In vier workshops van twee uur ga jij aan de slag met praktische oefeningen in zintuigelijk schrijven, personages ontwikkelen, je eigen stijl en toon vinden. Schrijfcoach Maartje de Gruyter geeft jou feedback. Meld je snel aan. De eerste workshop is op maandagavond 20 februari.

Meld je aan