'Het helpt je over de brug om te gaan computeren’

Gepubliceerd op: 3 november 2023 13:12

Gratis beginnerscursus voor computer en internet in Ons Huis in Almen!

Wekelijks volgt een enthousiaste groep de cursus Klik en Tik bij Ons Huis in Almen. Inmiddels is er weer plek voor nieuwe deelnemers. ‘Het helpt je over de brug om te gaan computeren’ zegt een van de cursisten. ‘De mensen die helpen hebben eindeloos veel geduld’ en ‘het is een gezellige sfeer’ zijn zomaar wat uitspraken van de huidige deelnemers.

Computer, internet?! Hoe werkt het?
Het internet is voor iedereen. Maar hoe werkt het eigenlijk? En hoe moet je beginnen? Je leert dit soort dingen bij de beginnerscursus Klik & Tik. Stap voor stap ga je het internet op en ontdek je hoe dit werkt. Speciaal voor inwoners van Almen organiseren Vereniging Zorg en Welzijn Almen en BIJ de bieb deze cursus in Ons Huis aan de Dorpstraat 37 in Almen.  

Over de cursus Klik & Tik  
De computercursus Klik & Tik kan iedereen die geen of weinig computerervaring heeft in stapjes leren hoe de computer of tablet werkt. Het is een toegankelijke en laagdrempelige onlinecursus waaraan je op elk moment kunt beginnen. Je kunt de delen achter elkaar of los van elkaar volgen in je eigen tempo. Gebruik gerust je eigen laptop of tablet zodat je thuis ook verder kunt oefenen. 

Wanneer en waar?  
De computercursus is elke week op donderdagmiddag van 13:30-15:00 in Ons Huis. Deskundige vrijwilligers zijn aanwezig om je te helpen.   

Aanmelden
Is dit iets voor jou of iemand die je kent? Neem contact op met Anneke Maandag 06 -2338 6020 zorgcoördinator van Zorg en Welzijn Almen. Je mag ook bellen naar de bibliotheek telefoonnummer 0575-512926 (op werkdagen tussen 9:00-17:00 uur). Iedereen is van harte welkom. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van de Bibliotheek.